Studie/vakantieweken en –dagen

Voor kinderen met twee werkende ouders kan de veelheid aan schoolvakanties ook een probleem zijn. Wat doe je met je kinderen als opa en oma onverhoopt niet kunnen oppassen? Studiehuis Alteveer biedt een oplossing door het organiseren van gecombineerde studie/vakantieweken voor groepjes van 6 tot 8 kinderen, ook tijdens de krokusvakantie. Daarmee wordt het nuttige met het aangename gecombineerd. Het programma is in beginsel gericht op kinderen van 8 tot 12 jaar.

In de ochtend gaan we twee uur met Engels aan de slag. Met als didactische achtergrond het handboek Praktische didaktiek voor Engels in het basisonderwijs en een gevarieerd en speels leerpakkket (bijvoorbeeld Engels taalkwartetten op thema’s) ga ik aan de slag met kinderen die het Engels op uiteenlopende niveaus beheersen, en zelfs met degenen die helemaal nog geen Engelse les hebben gehad! Ook aan de creatitiveit van de kinderen wordt ’s ochtends gewerkt door middel van een uurtje boetseren onder leiding van Saule.

Daarna zorgen we voor een middag vol leuke, afwisselende of sportieve activiteiten. Vanuit Studiehuis Alteveer loop je direct het bos in van park Zijpendaal en Sonsbeek. Naast de mogelijkheden die dit biedt gaan we ook een keertje naar Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum.

Het programma van een studie/vakantieweek is dagelijks van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. De kosten bedragen € 219 (incl. BTW) inclusief lunch, exclusief de kosten van de kaartjes voor Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum. Wellicht heeft uw kind hiervoor een abonnement!

Op de Emmausschool en de Pieter Brueghelschool vinden elk jaar een aantal studiedagen voor de leerkrachten plaats. Op deze dagen wordt voor maximaal 8 kinderen een studie/vakantiedag georganiseerd. Een studie/vakantiedag kost € 45,-, inclusief lunch.

Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen via info@studiehuisalteveer.nl of per telefoon: 026 7370248 en 06 42016112.

Studie/vakantieweken zijn er tijdens:
  • de Krokusvakantie
  • de meivakanties
  • de zomervakantie
sa-5
sha7